Nieuwe pasvorm en beter gevoel - ja, het kan. Je favoriete borstkolf is net naar een hoger niveau getild.
×

Gebruik met de app

De gratis Pump with Elvie-app downloaden

Om de Pump with Elvie-app te downloaden, ga je naar de App Store (iPhone) of Google Play Store (Android) op je smartphone of tablet. Zoek naar de app 'Pump with Elvie' en selecteer vervolgens 'Download' (iPhone) of 'Installeren' (Android). De app is volledig gratis te downloaden en te gebruiken.

Controleren of Elvie Stride 2 compatibel is met je apparaat

Elvie Stride 2 is compatibel met de meeste recente smartphones die Bluetooth Low Energy ondersteunen.
Ga voor de meest actuele informatie naar onze compatibiliteitspagina.

Elvie Stride 2 verbinden met de app

Je kunt Elvie Stride 2 als volgt voor het eerst met de app verbinden:

1. Download de Pump with Elvie-app van de App Store of Google Play Store.

2. Zet Bluetooth aan in je telefooninstellingen en zorg dat je borstkolf is opgeladen.

3. Tik op de knop 'Verbinden' in de app en volg de instructies.

4. Je wordt gevraagd om de knop Afspelen/Pauze op de aansturingsmodule ingedrukt te houden totdat de lampjes aan de zijkant knipperen. Wanneer de kolf is verbonden met de app, stoppen de lampjes aan de zijkant met knipperen. Je hoeft dit maar één keer te doen.

5. De volgende keer dat je de app opent, maakt de borstkolf automatisch verbinding als Bluetooth is ingeschakeld op je telefoon. Als de verbinding tijdens een sessie wordt verbroken, probeert je borstkolf de verbinding automatisch te herstellen.

Je kunt de app gebruiken om je gewenste intensiteitsinstellingen voor de stimulatie- en kolfmodus op te slaan. Als je dit doet, start je kolf altijd met je gewenste instellingen. Zorg ervoor dat je kolf verbonden is en volg de onderstaande instructies om je intensiteitsinstellingen te personaliseren in de app.

Voor Android-gebruikers: ga naar

Menu > Account > Je borstkolven > Je intensiteitsinstellingen personaliseren en opslaan.

Voor iOS-gebruikers: ga naar Menu > Account > Personalisatie en voorkeuren > Je borstkolf personaliseren.

Tik op het tandwiel; hier kun je je intensiteitsinstellingen opslaan.

Let op: je kunt deze stappen alleen uitvoeren als je borstkolf verbonden is met de app. Je kolfsessies bijhouden in de app Met de Pump with Elvie-app kun je elke kolfsessie bijhouden, inclusief de datum van elke sessie, hoe lang deze duurde en hoeveel melk je hebt afgekolfd. Je moet de hoeveelheid melk handmatig invoeren.

Selecteer 'Sessies' in het menu van de app om informatie over je kolfsessies te bekijken.

Hoe upgrade ik de firmware van je Elvie Stride 2?

Elvie Stride 2 is slim. Dit betekent dat we in de toekomst nieuwe functies en voordelen kunnen toevoegen via firmware-upgrades. Upgrade je firmware voor toegang tot al onze nieuwste productfuncties.

Je kunt de firmware van je borstkolf alleen upgraden via de Pump with Elvie-app. Heb je de app nog niet op je telefoon, dan moet je deze nu downloaden (lees 'De gratis Pump with Elvie-app downloaden').

Je moet ook een Elvie-account aanmaken. Dit is gratis en kan vanuit de app.

Een firmware-upgrade starten:

1. Laad je Elvie Stride 2 volledig op.

2. Zet je borstkolf aan en verbind hem met de app (lees 'Elvie Stride 2 verbinden met de app').

3. Wanneer je wordt gevraagd om je firmware te upgraden, tik je op 'Ja'.

Je ontvangt een melding die je laat weten hoe lang je upgrade zal duren. Het proces duurt meestal tussen de 2 en 10 minuten per borstkolf, afhankelijk van je bestaande firmware.

Terwijl je deze upgrade uitvoert, zullen zowel je borstkolf als je telefoon buiten werking zijn. Als je geen melding ontvangt om je firmware te upgraden, controleer je of er een rood pictogram naast 'Account' in het app-menu staat.

Tik in dat geval op het rode pictogram en volg de instructies om te upgraden. De upgrade duurt tussen de 2 en 10 minuten, afhankelijk van je bestaande firmware. Gedurende deze tijd kun je je telefoon of borstkolf niet gebruiken.

Als je je Elvie Stride 2 volledig hebt opgeladen en er geen rood pictogram naast het woord 'Account' staat, gebruik je momenteel de nieuwste versie van de firmware. Je hoeft dan verder niets te doen.

Elvie Stride 2 gebruiken zonder de app

Je kunt je borstkolf gebruiken zonder de app. Je loopt dan wel een aantal belangrijke functies mis. We raden aan om de app zoveel mogelijk te gebruiken.

Door de app te gebruiken, kun je:

• Je sessie op afstand beheren en onopvallend kolven.

• De geschiedenis van je kolfsessies bekijken en je melkhoeveelheden invoeren.

• Je intensiteitsinstellingen personaliseren.

Je ontvangt ook een melding in de app wanneer er een gratis firmware-upgrade beschikbaar is voor je Elvie Stride 2. Firmware-upgrades zorgen ervoor dat je kolf goed blijft werken en bevatten ook nieuwe functies en verbeteringen.

Heb ik een account nodig om de app te gebruiken?

Ja, je hebt een account nodig om de app optimaal te kunnen gebruiken.

Als een account aanmaakt in de Pump with Elvie-app, kun je het volgende doen:

• Je kunt de firmware van je borstkolf upgraden om deze vlot te laten werken en toegang te krijgen tot nieuwe functies.

• Je kunt de app gebruiken om borstkolven die ermee zijn verbonden aan te sturen en je kolfsessies bij te houden.

• Je kunt hulp en advies krijgen bij het oplossen van problemen.

• Je kunt je borstkolf met meer dan één telefoon of tablet gebruiken.

• Je kunt je kolfgegevens terughalen als je je apparaat verliest of vervangt.

Je kunt je op elk gewenst moment afmelden bij je account. Dit betekent dat je gegevens privé blijven als je je apparaat met anderen deelt. Je kolfgegevens worden veilig en anoniem opgeslagen, maar je kunt op elk moment contact opnemen met ons klantenserviceteam als je wilt dat je informatie op onze servers wordt gewist.

Je gegevens veilig en privé houden

Als je Elvie-producten gebruikt, worden er gegevens over je sessie naar je telefoon gestuurd. Alle gegevens die vervolgens worden verzonden naar onze servers, worden gecodeerd (door middel van TLS) en op gecodeerde schijven op onze servers opgeslagen.

Om ervoor te zorgen dat de gegevens anoniem blijven, scheiden we deze van alle persoonlijk identificeerbare gegevens, zoals je naam en e-mailadres, en slaan we die op andere servers op.

We gebruiken geanonimiseerde gegevens zodat we trends kunnen zien en de Elvie-ervaring voortdurend kunnen verbeteren, om aan de behoeften van onze gebruikers te voldoen.

Download de producthandleiding van de Elvie Stride 2 voor gedetailleerde instructies

Handleiding downloaden