Ny passform och känsla – vem är det här? Din favoritbröstpump blev precis ännu bättre.
×

Använda med appen

Så laddar du ner den kostnadsfria appen Pump with Elvie

Ladda ner appen Pump with Elvie direkt till din smarttelefon eller surfplatta från App Store (iPhone) eller Google Play Store (Android). Sök efter "Pump with Elvie" och välj sedan att hämta (iPhone) eller installera (Android). Appen är helt kostnadsfri att ladda ner och att använda.

Så kontrollerar du om Elvie Stride 2 är kompatibel med din enhet

Elvie Stride 2 är kompatibel med de flesta nya smarttelefoner som stöder Bluetooth Low Energy.

Besök vår sida om kompatibilitet för den senaste informationen.

Så ansluter du Elvie Stride 2 till appen

Om du ansluter din Elvie Stride 2 till appen för första gången:

1. Börja med att ladda ner appen Pump with Elvie från App Store eller Google Play Store.

2. Slå på Bluetooth i mobilens inställningar och se till att bröstpumpen är laddad.

3. Tryck på knappen ”Anslut” i appen och följ anvisningarna.

4. Du blir ombedd att trycka på knappen Starta/pausa på pumpenheten tills sidolamporna blinkar.

5. Sidolamporna slutar blinka när bröstpumpen är ansluten till appen.

Du behöver bara göra detta en gång. Nästa gång du öppnar appen ansluts bröstpumpen automatiskt om mobilens Bluetooth är aktiverat.Om bröstpumpen kopplas bort under en session försöker den återansluta automatiskt.

Så anpassar du dina inställningar med appen

Du kan spara dina valda intensitetsinställningar i stimulerings- och pumpningsläget med hjälp av appen. Då startar pumpen alltid med dina favoritinställningar.

Se till att bröstpumpen är ansluten till appen och följ instruktionerna nedan för att anpassa intensitetsinställningarna i appen.

Om du använder Android går du till:
Meny > Konto > Dina pumpar > Anpassa och spara dina intensitetsinställningar.

iOS-användare går till:
Meny > Konto > Anpassning och inställningar > Anpassa din pump och tryck på kugghjulet, där du kan spara dina intensitetsinställningar.

Kom ihåg att din bröstpump måste vara ansluten till appen för att du ska kunna utföra dessa steg.

Så spårar du dina pumpningssessioner i appen

Appen Pump with Elvie gör det möjligt för dig att spåra alla pumpningssessioner, inklusive sessionernas datum, varaktighet och hur mycket mjölk du pumpade. Mjölkvolymer anges manuellt.

Klicka bara på "Sessioner" i appmenyn för att få åtkomst till informationen om pumpningssessionen i appen.

Så uppgraderar du den fasta programvaran i Elvie Stride 2

Elvie Stride 2 är smart. Det betyder att vi kanske lägger till nya funktioner och fördelar genom uppgradering av den fasta programvaran i framtiden. När du uppgraderar den fasta programvaran får du tillgång till alla våra senaste produktfunktioner.

Enda sättet att uppgradera pumpens fasta programvara är att använda appen Pump with Elvie. Om du inte har den på telefonen behöver du ladda ner den nu (se "Så laddar du ner appen Pump with Elvie").

Du behöver också skapa ett Elvie-konto. Det är gratis och kan göras via appen.

Starta en uppgradering av fast programvara:

1. Ladda din Elvie Stride 2 helt.

2. Slå på den och anslut bröstpumpen till appen (se "Så ansluter du Elvie Stride 2 till appen").

3. Klicka på "Ja" när du ombeds att uppgradera den fasta programvaran.

4. Du får ett meddelande om hur lång tid uppgraderingen kommer att ta. Det tar vanligtvis 2–10 minuter per bröstpump, beroende på befintlig fast programvara.

5. Medan du gör den här uppgraderingen inaktiveras både bröstpumpen och telefonen.

Om du inte har blivit ombedd att uppgradera den fasta programvaran, letar du efter en röd ikon bredvid "Konto" i appmenyn.

Om du ser den röda ikonen, tryck på den och följ sedan instruktionerna för att uppgradera. Uppgraderingen tar 2–10 minuter per bröstpump, beroende på befintlig fast programvara. Du kan inte använda din telefon eller pump under den här tiden.

Om du har laddat Elvie Stride 2 helt och inte ser den röda ikonen bredvid ordet "Konto" är du på den senaste versionen av den fasta programvaran. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Använda Elvie Stride 2 utan appen

Det går att använda bröstpumpen utan appen. Men du går då miste om några viktiga funktioner. Vi rekommenderar att du använder appen om du kan.

Med appen kan du:

• Styra sessionen på distans och pumpa diskret.

• Visa pumpningssessionshistorik och ange mjölkvolym för att hålla koll.

• Anpassa dina intensitetsinställningar.

Du meddelas i appen när en kostnadsfri uppgradering av fast programvara finns tillgänglig för din Elvie Stride 2. Uppgraderingar av fast programvara ser till att bröstpumpen fungerar smidigt och innehåller även nya funktioner och förbättringar.

Behöver jag ett konto för att använda appen?

Ja, du behöver ett konto för att få ut mesta möjliga av appen.Genom att skapa ett konto i appen Pump with Elvie kan du göra följande:

• Du kan uppgradera bröstpumpens fasta programvara så att den fungerar som den ska. Du får även åtkomst till nya funktioner.

• Du kan använda appen för att styra anslutna pumpar och hålla koll på dina pumpningssessioner.

• Du kan få hjälp och felsökningsråd.

• Du kan använda bröstpumpen med fler än en mobil eller surfplatta.

• Du kan hämta dina pumpningsdata om du tappar bort eller byter ut enheten.

Du kan logga ut från ditt konto när som helst. Det innebär att dina data hålls privata om du delar din mobila enhet med andra.

Dina pumpningsdata lagras alltid säkert och anonymt, men om du vid något tillfälle vill att vi ska ta bort dem från våra servrar kontaktar du helt enkelt vår kundtjänst.

Dina uppgifter hålls säkra och privata

När du använder Elvie-produkter skickas data om din session till din mobil. Data som sedan skickas till våra servrar skickas krypterade (med TLS) och lagras på våra servrar på krypterade diskar.

För att säkerställa att data förblir anonyma separerar vi dem från alla personligt identifierbara uppgifter, till exempel ditt namn och din e-postadress, och lagrar dem på olika servrar.

Vi använder anonymiserade data så att vi kan se trender och bemöta våra användares behov. Vi gör detta genom att ständigt uppdatera och förbättra deras Elvie-upplevelse.

Ladda ner bruksanvisningen för Elvie Stride 2 för detaljerade instruktioner

Ladda ner bruksanvisning